Loading...
Over Taxi Schoon 2019-12-06T15:13:39+01:00

Over Ons

Taxi Schoon is in 2016 gestart, en gevestigd in de gemeente Langedijk. We zijn gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar Schiphol. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van Alkmaar, Heerhugowaard of Langedijk naar Schiphol reist u per taxi of taxibusje voor een vaste prijs.

Onze vriendelijke chauffeur brengt u vlot naar elke gewenste luchthaven. Bij terugkomst brengen wij u en uw bagage veilig thuis. Wij onderscheiden ons van de concurrentie met een zeer scherp all-in tarief. Zonder onduidelijke toeslagen voor ritten in de spits, nacht, of als u bijvoorbeeld een kinderzitje meeneemt. U kiest zelf hoe u betaalt: contant, met uw pinpas of met uw creditcard.

Naast onze voordelige schipholtaxi zijn wij u ook graag van dienst met regulier taxivervoer. Bijvoorbeeld naar een treinstation, ziekenhuis of feestje. Wij rijden voornamelijk in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Maar uiteraard vervoeren wij u ook graag naar elke andere bestemming. Bijvoorbeeld naar Amsterdam, de Ziggo Dome, of alle luchthavens in West-Europa.  Voor langere afstanden maken we een prijsafspraak.

Ons wagenpark bestaat uit keurige, goed onderhouden auto’s met voldoende bagageruimte. Voor groepen hebben wij een aantal 8-persoons Mercedes Vito taxibusjes beschikbaar. In deze taxibussen is genoeg bagageruimte voor 8 koffers en handbagage of bijvoorbeeld een kinderwagen.

Vacatures

WEEKEND/HORECACHAUFFEUR VOOR VRIJDAG EN ZATERDAG AVOND/NACHT

OPROEPKRACHT SCHIPHOLVERVOER (OOK VOOR 65+)

MEER INFORMATIE OF DIRECT SOLLICITEREN?
BEL 06-25 18 16 90 OF STUUR JE CV NAAR INFO@TAXISCHOON.NL
WERKTIJDEN EN AANTAL UREN IN GOED OVERLEG